Dichter in Huis

Zelf ‘n Dichter in Huis

Een unieke voordracht of spoken word performance op jouw eigen feest. Dat regel je zó.

Maak jouw huisfeest, vrienden of familiediner, borrel, opening, viering of afscheid extra bijzonder met een unieke voordracht of spoken word performance in kleine kring, en ontmoet de dichter of spoken word artist persoonlijk. Dit kan al voor slechts €95.- .

Je laten verrassen door de poëzie en het persoonlijk contact. Je nodigt een dichter uit voor je verjaardag, geeft er één cadeau of ontvangt er één samen met een stel vrienden of familie.

Karin van Kalmthout
Karin van Kalmthout op verjaardagsborrel
Ivan Words op tuinfeest
Ivan Words op tuinfeest (foto Vincent Basler)
Ivan Words  (foto Vincent Basler)
We zouden het vaker moeten doen: een klein optreden of voordracht op ons eigen feest, borrel, leesclub of gewoon aan de dinertafel! GEEN POEHA ziet dit graag vaker gebeuren en biedt de Dichter in Huis daarom betaalbaar aan: kleine optredens voor publiek, binnen de privésfeer.

Dichters en spoken word performers vinden het prettig om voor een kleine groep te staan. Het is gezellig, ‘n intieme sfeer en er ontstaat een persoonlijke uitwisseling tussen performer en publiek.

Je kan nu al een Dichter in Huis uitnodigen, geef je wensen door via het formulier, dan neem ik contact op over wat het beste aansluit op jouw wensen. Binnenkort vind je op deze website een overzicht met de dichters en spoken word performers die je via GEEN POEHA kan uitnodigen. Ze komen bij jou thuis of op locatie langs, om op te treden met een aantal werken uit hun oeuvre.

Zie de tarieven hieronder.

Customized performances, met speciaal voor jouw vriend(en) of gelegenheid op maat geschreven gedichten of spoken word pieces, kan natuurlijk ook: via het formulier vraag je daarvoor een aparte offerte op maat aan.

Boek of informeer naar de mogelijkheden via dit contactformulier.

Tarieven

tarief Rotterdam en Zuid Holland

Het tarief binnen Rotterdam en Zuid-Holland is € 95.- . De Dichter in Huis is een vol uur bij jou aanwezig. Je kan natuurlijk verlengen, de tarieven zijn € 40,- per extra half uur of € 70.- voor een geheel tweede uur.
Zie hier waar dit lage tarief in het gebied Rotterdam en Zuid Holland geldt:

Het noordelijkste stuk van Zuid-Holland -d.w.z.: alles gelegen bóven de lijn Katwijk aan Zee, Leiden, Alphen aan de Rijn- valt net buiten het Zuid-Holland tariefgebied van Dichter in Huis.
Je ontvangt dan een aparte offerte op basis van jouw boekingsaanvraag via het boekings- en informatieformulier.

tarief Nederland

Voor de rest van Nederland, buiten Zuid-Holland, geldt een tarief afhankelijk van de aan te reizen locatie en de woonplaats van de dichter / performer. Het varieert per optreden tussen €145 (bv in Breda) tot €306 (Groningen), als de dichter uit Rotterdam komt.
Je ontvangt dus een offerte op basis van jouw boekingsaanvraag via het formulier. Daarna beslis je of je boekt.

De bovengenoemde tarieven zijn allen inclusief btw en reiskosten.

Betaling 

De boeking wordt bevestigd en definitief na betaling van de factuur. Die ontvang je na jouw aanvraag en de bevestiging door GEEN POEHA per email. Tijdig de Dichter in Huis uitnodigen is dus verstandig!