Copyright

© Copyright 2021 GEEN POEHA, Rotterdam, Nederland. Alle rechten voorbehouden.

Auteursrecht

Alle teksten, beeldmateriaal, grafieken, geluids-, animatie- en videobestanden en de wijze waarop deze op de site worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom.

Deze website bevat teksten, gedichten en afbeeldingen waarop auteursrechten van derden rusten. Daar is altijd de rechthebbende bij vermeld (tenzij deze onbekend is of in het relevante Creative Commons domein valt).
GEEN POEHA betaalt in voorkomende gevallen voor gebruik van dit auteursrecht.
Deze teksten, gedichten en afbeeldingen mag u uitsluitend na toestemming van de rechthebbenden gebruiken. Meestal komt u eenvoudig via de uitgever of een website van de rechthebbende met hen in contact.

Alle teksten en afbeeldingen waarbij geen auteur of fotograaf staat vermeld, zijn van de hand van GEEN POEHA – Jiske Foppe. Als je beeldmateriaal van GEEN POEHA of Jiske Foppe wil gebruiken van deze website of social media kanalen van GEEN POEHA of Jiske Foppe, vraag ik je naar het oorspronkelijke kanaal en GEEN POEHA, Jiske Foppe te verwijzen.


GEEN POEHA streeft ernaar voor elk optreden of publicatie auteursrecht of vergoeding te betalen aan rechthebbenden, zoals dat hoort. Als u een brood koopt zegt u immers ook niet tegen de bakker: wat een heerlijk brood, en het ziet er prachtig uit, dank u wel hoor, om zonder betalen de zaak te verlaten. Hooguit spreekt u af dat u in ruil voor een tegenprestatie een keer een brood meekrijgt.

GEEN POEHA maakt een uitzondering voor de samenwerking met Radio Rijnmond, programma Dwars door Rijnmond. Met GEEN POEHA wil ik onder andere poëzie in de publieke ruimte bevorderen en daar past het concept van de rubriek  Dichter in 1 minuut in Dwars door Rijnmond (voorheen Vraag het de Bieb), erg goed bij. GEEN POEHA verzorgt daarom voor de dichters-rubriek van Vraag het de Bieb de programmering zonder financiële tegenprestatie.
Ook voor de dichters is vooralsnog helaas geen vergoeding of  reiskostenvergoeding beschikbaar. Zij doen het om aandacht aan hun werk of een actualiteit te kunnen geven.